Remmelts Elektrotechniek

Als u kiest voor kennis, service én kwaliteit
Elektrotechniek

Normaal gesproken staat u er niet bij stil: Je steekt gewoon de stekker in het stopcontact en gaat er vanuit dat alles het doet. Maar stroom komt niet vanzelf uit de muur. Achter het mooie stucwerk zit een heel web aan buizen en bedrading. Dat zijn nu juist de zaken waar Remmelts Elektrotechniek verstand van heeft.

Groepenkasten vervangen, extra groepen creëren, aanleggen en verplaatsen van een wandcontactdoos (stopcontact) of het ontwerpen en installeren van een totaal nieuwe elektrotechnische installatie: Wij regelen het graag voor u.

Lichtplan

Heeft u een nieuwe woning, bedrijfspand of bent u van plan om te gaan verbouwen? Wellicht is het een goed moment om ook eens naar de verlichting te kijken. Het juiste licht op de juiste plaats is essentieel voor de sfeer en functionaliteit in uw woning, bedrijfspand of tuin. Samen met u of uw architect bespreken wij wat uw wensen zijn, geven wij advies en laten wij alles samenkomen in een lichtplan. Dit plan bevat een ontwerp met de positie van de verlichting, het effect hiervan en wat voor soort verlichting waar gaat komen.

Tuinverlichting

Licht in uw tuin heeft niet alleen een functie, het bepaald ook de sfeer van uw tuin. Het is als het ware een verlengstuk van uw woning. Daar wilt u natuurlijk een bepaalde sfeer creëren én uzelf veilig voelen. het opgestelde lichtplan voor uw tuin voeren wij in de praktijk uit met uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit. daarnaast gebruiken wij  speciale professionele methoden, zoals het inharsen van lasdozen. hierdoor is het onmogelijk dat er vocht in de elektrische verbindingen kan komen.

Heeft u vragen? Vul dan uw contactgegevens in. Één van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.